Gaivi arbūzų salsa su mėtomis
Pasiruošimas: 
Gaminimas: 
Visas laikas: 
Porcijos: 4
 
Gaivus užkandis vasaros vakarėliams.
Ingredientai
  • ~ 800 g arbūzo
  • ⅓ nedidelio raudono svogūno
  • 1 trumpavaisio agurko
  • 5 riekelių marinuoto jalapeno
  • Pusės saujos kalendros
  • Pusės saujos mėtų
  • 1 laimo sulčių
  • Žiupsnelio druskos
Gaminimas
  1. Nulupkite arbūzo žievę, likusią dalį supjaustykite vidutiniais kubeliais kartu pašalinant sėklas.
  2. Svogūną, agurką ir jalapeną supjaustykite mažais kubeliais ir sumaišykite su arbūzų.
  3. Į vaisių ir daržovių mišinį sudėkite susmulkintas kalendras, mėtas, supilkite išspaustas laimo sultis ir druską. Viską gerai išmaišykite ir patiekite iš karto arba laikykite sandariai šaldytuve.
Pastabos
Patiekite su tortilijų traškučiais.
Recipe by Skanios Dienos at http://skaniosdienos.lt/gaivi-arbuzu-salsa/