Skanios Dienos

Kulinarijos ir gyvenimo būdo tinklaraštis

  • Apie
  • Kontaktai
  • Receptai
  • Dirbkime kartu

2012-03-17

Spaghetti su pievagrybiais

Vakar Gus Gus smogė stipriai. Apsipatenkinę visi.
Tik niekaip nesuprantu, ką ledinės, cukrinės, “ žiūrėk kaip gražiai aš šoko“, žinau 3 dainas ir „o vėl gražiai šoku“, veikia koncertuose, kuriuose braunasi į priekį, šoka pagal tas pačias 3 dainas, o per kitas savo išmaniaisiais susirašinėja su draugučiais ir draugutėm. (Ei, yra žmonių žemesnio ūgio, kuriems daug labiau įdomu!)
Reikia nepamiršti ir tų porų, kurios prasibrauna į priekį, o po to būtinai stovi vienas kitą apsikabinę, vaikinas truputi rankomis pajudina merginos pečius, vieną koją patrypčioja, o tada varo namo. Prastovėjęs visą reginį, tik prastovėjęs. O vėliau, matyt, vengia daug draugams pasakoti apie koncertą, kadangi neturi ką, prastovėjo juk.  

Tokia gan skirtinga auditorija prognozuoja, jog Gus Gus jau žino ne tik tikslinė auditorija, elektroninės muzikos mylėtojai, neformalai ar senų tetų vadinami „narkomanai“.

Pasigarsinam. Stipriau. Taip, kad ir kaimynai jų klausytų.

(vienas malonumas stebėti, kaip jie save atiduota publikai)

***

SPAGHETTI SU PIEVAGRYBIAIS

  • 1/2 (250 g) pakelio makaronų (spaghetti),
  • 200 g pievagrybių,
  • 3 vidutiniai (didesni) svogūnai,
  • gabalėlis sviesto,
  • 2/3 puodelio vištienos sultinio,
  • 200 g grietinėlės (mažas indelis),
  • 1 a. š. su kaupu miltų,
  • druskos, pipirų, mėgstamų prieskonių,
  • kuokštelis šviežių petražolių.

1.  Makaronus išvirti pasūdytame, su šlakeliu aliejaus, vandenyje. Kiek virti, sekite instrukcijas arba ragaukite beverdant.

2.  Ištirpinkite gabalėlį sviesto keptuvėje, apkepkite jame supjaustytus pievagrybius, susmulkintus svogūnus. 

3.  Į paruoštą sultinį įdėkite miltus ir išmaišykite iki vientisos masės. Viską supilkite į apkeptus pievagrybius ir svogūnus. Leiskite trumpai pasitroškinti. Įdėkite savo mėgstamų prieskonių (naudojau prieskonių vištienai mišinį, aštriąsias paprikas). Supilkite grietinėlę ir viską išmaišę leiskite kokių 10 min pavirti (neuždenkite, viskas turi šiek tiek sutirštėti).

4.  Į paruoštą pievagrybių masę sudėkite nukoštus makaronus, susmulkintas petražoles ir viską gerai išmaišykite. Palikite uždengę porą minučių.

5.  Patiekti su tarkuotu sūriu. Geriausiai tiktų kietieji sūriai.

 

Skanaus.

***

on repeat (pavasariškas):

 

Pasidalinkite su draugais:

  • Facebook
  • Pinterest
  • Email
  • Twitter
  • Google
  • Spausdinti

Filed Under: PAGRINDINIAI PATIEKALAI, Pasta, RECEPTAI

« Varškės pyragas su uogomis (favoritas)
Klasikiniai vafliai »

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Sveiki!

marta

Paieška

Mano knyga!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Rekomenduoju

Vynuogių salotos su riešutais

Vynuogių salotos su riešutais

Salotos ir jautienos didkepsnis (steikas)

Salotos ir jautienos didkepsnis (steikas)

❤

Citrinų pudingas (vos 3 produktai)

Citrinų pudingas (vos 3 produktai)

Avokadų ir bananų šokoladiniai putėsiai

Avokadų ir bananų šokoladiniai putėsiai

Populiariausi šiuo metu

Bananų duona
Traškūs senoviniai vafliai
Garstyčių ir medaus salotų padažas
Naminė granola su sėklomis

Jums taip pat gali patikti

Omletas su špinatais ir daržovėmis

Omletas su špinatais ir daržovėmis

Rawnola – nekepta granola

Rawnola – nekepta granola

Apelsininis keksas

Apelsininis keksas

Klasikinis humusas

Klasikinis humusas

Blynai ir greitai pagaminama tešla

Blynai ir greitai pagaminama tešla

Copyright © 2021 · Divine theme by Restored 316

loading Atšaukti
Post was not sent - check your email addresses!
Email check failed, please try again
Sorry, your blog cannot share posts by email.